RTL Klub Híradó: A szabadidő sport szektor nem bírja már sokáig

  • Hihetetlen, hogy több tíz éves múltra visszatekintő sport vállalkozások életben maradásának nehézségeiről kell hírt adnunk folyamatosan. Olyan cégek és tulajdonosok kerültek kilátástalan helyzetbe, akik egész életükben a mozgás fontosságát hirdették. Ebben a pandémiás időszakban méginkább fontos lenne a rendszeres sport, de a Kormány általi korlátozás nem enyhül. Azon túl, hogy az emberek elveszítették a mozgás lehetőségét, mert az otthonukon kívül szinte lehetetlen máshol az edzés, még a sportközpontok sem mentesültek a kiadásaiktól. Továbbra is azon munkálkodunk, hogy azonnali megoldást, és a szabadidősport megmentését kérjük a felelős vezetőktől. Látjuk, és tapasztaljuk saját bőrünkön is, hogy az utolsó utáni tartalékokhoz nyúlunk minden sportközpont vezetőhöz hasonlóan.
    A tegnapi napon az RTL Híradó stábjának segítségével felszólaltunk két másik, a szektorban érintett Partnerünkkel közösen, hogy jusson el minél több döntéshozóhoz, hogy cselekedniük kell, hiszen a hosszú ideje elhúzódó bezárás miatt csődszéli állapothoz ért a szakma.
    Az RTL Híradós anyagot szerencsére sok már sajtóorgánum átvette, és nyilatkozatunk penetrálódik az internetes híradásokban.
    Köszönjük, hogy közösen bízunk a február 1-i nyitásban.
    Drukkoljunk együtt, hogy ez valósággá váljon.

    Category :

    #rtl#klub#h#iacute#rad#oacute#a#szabadidő#sport#szektor#nem#rja#aacute#sok#ig

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up