A fenomén Bruno Gröning – Dokumentumfilm – 2. rész

  • #BrunoGröning #DokumentumFilm #Gyógyíthatatlan
    A FENOMÉN BRUNO GRÖNING című dokumentumfilm második része rávílágít azokra a szemben álló erőkre és akadályokra, amelyek elzárták Gröning útját. Bemutatja a továbbra is fellépő hihetetlen gyógyulásokat illetve Gröning azon fáradozásait, hogy tevékenységének rendezett körülményeket teremtsen.
    1. rész – youtu.be/gf0130abNvk
    3. rész – youtu.be/TUTgb6jKWPY
    Gröning fenoménné válik
    Az ötvenes években senki sem volt, aki jobban felborzolta volna a kedélyeket, mint Bruno Gröning. Emberek ezrei keresték fel Németország különböző városaiban. Egyre több új gyógyulást történt, amelyeket az emberek vele hoztak kapcsolatba. A sajtó, rádió, Tv szenzációs tudósításokban számol be a gyógyulásokról. Gröning mégis összetűzésbe kerül a gyógyászati törvénnyel. 1952-ben eljárást indítanak ellene. Habár felmentik, egyidelűleg megtiltják számára a további gyógyítást. Ekkor megalapítja a Gröning Szövetséget, hogy rendezett körülmények között, mindenki számára átlátható módon szónokként beszélhessen az emberekhez. Több helyen közösségek alakulnak. Itt szűkebb körben tart előadásokat. Habár a gyógyulási beszámolók továbbra is folytatódnak, az orvosok továbbra is több mint szkeptikusan állnak a fenomén Gröninghez
    Ma újra akutális
    A fenomén Bruno Gröning című filmet már közel 100 országban csaknem 13.000-szer vetítették le a mozikban vagy nyilvános előadásokon. Most a YouTube-on is látható teljes terjedelmében. Egy rendkívüli kordokumentum.
    A gondosan összeállított film objektíven mutatja be a drámai eseményeket és – összesen 50 szemtanúval, számtalan fotóval, dokumentummal, néhány eredeti filmfelvétellel és játékfilm jelenetekkel – szegődik ennek a különleges embernek a nyomába.
    =================
    FELIRATKOZÁS A CSATORNÁNKRA
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU
    NYELVI CSATORNÁINK
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU/channels
    MIRŐL VAN SZÓ
    www.youtube.com/playlist?list=PLkuWQwWCqTjCG354NZsVgyE2wrMMVuQEY
    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLAT
    www.bruno-groening.org/hu
    #BrunoGröning #BrunoGröningBarátiKör #Gyógyulás

    Category :

    #a#fenom#eacute#bruno#gr#ouml#ning#ndash#dokumentumfilm#2#sz

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up