A fenomén Bruno Gröning – Dokumentumfilm – 1. rész

  • #BrunoGröning #DokumentumFilm #Gyógyíthatatlan
    A nagy ráfordítást igénylő dokumentumfilm első része Bruno Gröning életének 1949-es eseményeit mutatja be. A drámai történéseket Herfordban, a nagy feltűnést keltő embertömegeket a rosenheimi Traberhofon és a tudományos vizsgálatokat Heidelbergben.
    2. rész – youtu.be/W8-u_l569S0
    3. rész – youtu.be/TUTgb6jKWPY
    1949 szenzációja
    1949-ben nagy felhajtás veszi kezdetét egy férfi körül, akit Bruno Gröningnek hívnak és aki a médiában csodagyógyítóként válik ismertté. Minden a westfáliai Herfordban kezdődik. Egyre több hihetetlen gyógyulásról hallani. A gyógyíthatatlannak tartott betegek esküsznek a gyógyerejére. A hatóságok mégis megtiltják Gröningnek a gyógyítást, aki visszatér Bajorországba. Néhány újságíró azonban itt is rátalál és nyilvánosságra hozza tartózkodási helyét. Rövid időn belül naponta 30.000 ember zarándokol el Rosenheimba a Traberhofra. Ismét hihetetlen gyógyulások történnek. Gröning az érdeklődés középpontjába kerül.
    Ma újra aktuális
    A FENOMÉN BRUNO GRÖNING című filmet már közel 100 országban csaknem 13.000-szer vetítették le a mozikban vagy nyilvános előadásokon. Most a YouTube-on is látható. A premier 2019. január 18-án 19 órakor középeurópai idő szerint lesz. Január 19-től a film mindhárom része megtekinthető.
    A nagy gondossággal elkészített film a korabeli eseményeket tárja a nyilvánosság elé. 50 szemtanú, sok fotó, dokumentum és néhány korabeli filmfelvétel eleveníti meg a fenomén Gröning életét. Ahol nem állt rendelkezésre eredeti képanyag ott játékfilm jelenetek szerepelnek.
    Egy rendkívüli dokumentumfilm – most teljes terjedelmében a YouTube-on.
    =================
    FELIRATKOZÁS A CSATORNÁNKRA
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU
    NYELVI CSATORNÁINK
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU/channels
    MIRŐL VAN SZÓ
    www.youtube.com/playlist?list=PLkuWQwWCqTjCG354NZsVgyE2wrMMVuQEY
    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLAT
    www.bruno-groening.org/hu
    #BrunoGröning #BrunoGröningBarátiKör #Gyógyulás

    Category :

    #a#fenom#eacute#bruno#gr#ouml#ning#ndash#dokumentumfilm#1#sz

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up