I. Borász Futball Európa Bajnokság - "Road Movie" utifilm (teljes film)

  • I. Vine-Makers European Football Championship
    (2011. június-július)
    A filmet készítette: Kalmár Sándor operatőr.
    Főszervező: Magyar Zoltán
    ..."2011. június 29. és július 3. között Magyarországon rendezik meg az I. Borász Futball Európa Bajnokságot a hat „alapító ország", a rendező Magyarország mellett Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovénia és Svájc részvételével. A nemzetközi torna nemzetközi védnöke Michel Platini, az UEFA elnöke, hazai fővédnöke pedig Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának elnöke.
    A Magyar Borászok Nemzeti Futball Válogatottja az elmúlt években több ország hasonló csapatával vette fel a kapcsolatot, játszott barátságos mérkőzéseket, illetve legutóbb 2010 májusában Olaszországban vett részt nemzetközi tornán. A magyar csapat ezen az eseményen ajánlotta fel, hogy megrendezi az első EB-t és várhatóan jövőre Ausztria ad majd otthont a második Európa Bajnokságnak. 2012-ben remélhetőleg már Franciaország, Horvátország, Montenegró és Spanyolország borász csapata is képviselteti magát a nemzetközi mezőnyben.
    A csoportmérkőzéseket, valamint az elődöntőket június 29. és július 2. között Villányban, Nagyharsányban, Bólyon, Siklóson, Harkányban, Beremenden rendezik meg. A helyosztó mérkőzést (az 5-6. helyért), a bronzmérkőzést és a döntőt pedig július 3-án Budapesten játsszák a Margitszigeti Atlétikai Centrum pályáján"...

    Category :

    #i#bor#aacute#sz#futball#eur#oacute#pa#bajnoks#quot#road#movie#utifilm#teljes#film

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up