El a kezekkel a papámtól - trailer HD

  • Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
    A Megafilm által gyártott, Dobó Kata rendezésében pazar szereplő és közreműködői gárdával 2020. őszén forgatott "El a kezekkel a Papámtól! című filmet 2021. december 2-től vetítik a mozik.
    Az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendezésében Gulyás Buda technikai rendezővel készül, gyártó: a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, operatőre Reich Dániel, aki legutóbb a Drakulics elvtárs című filmet fényképezte. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. Vágó: Csillag Mano. Az art department látványtervezője Valcz Gábor, míg különleges jelmezeket Bárdosi Ibolya jelmeztervező álmodta meg.
    A film szereplői között olyan ismert és elismert színészek tűnnek fel, mint Bokor Barna, Borovics Tamás, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna, Pindroch Csaba és Zsurzs Kati. Főszereplői többek között a Dorkát alakító 10 esztendős Marczinka Bori, akit több száz jelentkező közül választottak ki és az Esztert megformáló Csobot Adél is, akinek ez az első filmszerepe. Ő énekli a produkció egyik fülbemászó, slágergyanús betétdalát is, ami a másik 3 betétdallal együtt az Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző és zenei előadó, Rakonczai Viktor szerzeménye. Dalszöveg író: Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj).
    Faecbook:
    www.facebook.com/elakezekkelapapamtol
    Instagram:
    www.instagram.com/elakezekkelapapamtol/

    Category :

    #el#kezekkel#pap#aacute#mt#oacute#trailer#hd

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up