HU- Bruno Groening dokumentumfilm Trailer 1

  • A fenomén Bruno Groening - "a csodadoktor" nyomába
    Dokumentumfilm 3 részben (mindegyik kb. 95 perc) Nyilvános filmbemutatók sok országban, önkéntes adományalapon.
    Az 1949-es évben az újságok címsoraiban egy név uralkodik: Bruno Groening. Külön kiadásokat nyomtatnak. A rádió és a heti hírek számolnak be. Filmet forgatnak róla. Ahol ő feltűnik, százak, ezrek, tízezrek tolongnak körülötte. Mindenfelől jönnek hozzá - Németországból, Ausztriából, Svájcból, de Belgiumból, Franciaországból és az USA-ból is. Groeningből világesemény lett.
    De akik körülötte tolongnak, nem hívek, rajongók vagy csoportosulók. Ezek mind beteg emberek. Sokuk számára ő az utolsó remény. A háborútól sújtva, orvosoktól feladva, ezeknek az embereknek csak egy kívánságuk volt: egészségesnek lenni, megszabadítva a bajtól, szenvedéstől. Bruno Groeningnek kell rajtuk segíteni.
    És ő segít. "Nincs gyógyíthatatlan betegség, Isten a legnagyobb orvos!" Ezek az ő szavai. És a hihetetlen megtörténik: Számtalan beteg egészséges lesz - bénák járnak, vakok látnak...
    A dokumentumfilm "A fenomén Bruno Groening - a csodadoktor nyomában" című film objektíven mutatja be annak az időnek drámai eseményeit. Eredeti filmfelvételek és hangdokumentumok, archív anyagok, több mint 50 korabeli tanúval való interjú, s ehhez nagyszerű játékfilm jelenetek. Mindez hatásos élménnyé teszi a filmet.
    De ez a film több mint egy dokumentációs visszapillantás.
    Sok néző beszámol arról, hogy a film nézése közben hirtelen erőt, bizsergést és áramlást érzett testében. A legtöbbjük számára ez teljesen új tapasztalat. Sőt néhányan a fájdalmak, rokkantság és más szenvedések megszűnéséről számolnak be.
    Bruno Gröning dokumentumfilm: www.bruno-groening-film.org
    Bruno Gröning Baráti Körben: www.bruno-groening.org/magyar

    Category :

    #hu#bruno#groening#dokumentumfilm#trailer#1

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up