A fenomén Bruno Gröning – Dokumentumfilm – 3. rész

  • #BrunoGröning #DokumentumFilm #Gyógyíthatatlan
    A FENOMÉN BRUNO GRÖNING című film harmadik része Gröning életének és munkásságának tragikus, elkerülhetetlennek tűnő végkimeneteléről szól. Perek és meglepően korai halála az egyik oldalon, a megmagyarázhatatlan csodálatos gyógyulások a másik oldalon.
    1. rész – youtu.be/gf0130abNvk
    2. rész – youtu.be/W8-u_l569S0
    Gröning élete tragikusan végződik
    A támadások ellenére további csodálatos gyógyulások történnek Bruno Gröning körül. Habár csak szónokként lép fel és semmilyen gyógyító tevékenységet nem folytat, továbbra is megtörténik az, amit orvosi szempontból csak csodának lehet nevezni. Gyógyulások krónikus és gyógyíthatatlannak tartott betegségekből. Mindezek ellenére a hatóságok és az igazságszolgáltatás mindent megtesznek, hogy a fenomén Bruno Gröninget végleg elzárják. 1955-ben pert indítottak ellene, amely négy éven át, harmadfokig húzódott és csak Gröning halálával zárult le. Hatalmas a kontraszt a gyógyulások között, és aközött, ahogyan megpróbálták Gröninget félreállítani. Miért harcoltak oly könyörtelenül egy ilyen „kivételes jelenség“ ellen?- ahogyan Ehard bajor miniszterelnök 1949-ben Gröninget nevezi.
    Ez a rendkívüli dokumentumfilm ezeknek a kérdéseknek jár utána és szegődik a fenomén nyomába, aki még ma is felborzolja a kedélyeket. A filmben 50 szemtanú szólal meg, több száz fotó és dokumentum kerül bemutatásra. Az eredeti filmfelvételek mellett néhány korabeli eseményeket felelevenítő játékfilm jelenet is szerepel.
    Még mindig aktuális
    A FENOMÉN BRUNO GRÖNING című filmet már közel 100 országban csaknem 13.000-szer vetítették le a mozikban vagy nyilvános előadásokon. Most a YouTube-on is látható teljes terjedelmében. Egy rendkívüli kordokumentum.
    =================
    FELIRATKOZÁS A CSATORNÁNKRA
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU
    NYELVI CSATORNÁINK
    www.youtube.com/BrunoGroeningOrgHU/channels
    MIRŐL VAN SZÓ
    www.youtube.com/playlist?list=PLkuWQwWCqTjCG354NZsVgyE2wrMMVuQEY
    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLAT
    www.bruno-groening.org/hu
    #BrunoGröning #BrunoGröningBarátiKör #Gyógyulás

    Category :

    #a#fenom#eacute#bruno#gr#ouml#ning#ndash#dokumentumfilm#3#sz

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up