Labdarúgó Európa Bajnokság 2012 LED falon - Pécs, Nevelési Központ - Vizuál Tipp

  • A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság idejére amolyan pécsi focifellegvárrá alakul Kertvárosban a Nevelési Központ sportpályáinak környéke.
    Június 8-án, 11.30-kor Csizi Péter alpolgármester hivatalosan is megnyitotta az 1. Nevko-PSN-kupa elnevezésű programot, amelyen Pécs város önkormányzatának, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-nek és mintegy tucat pécsi vállalkozásnak köszönhetően a labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi csoportmérkőzését, elő- és középdöntőjét, döntőjét óriás kivetítőn élőben közvetítik az Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (Nevko) sportpályáin. Az összecsapások alatt a felnőtteket helyszínen melegkonyhát (kürtős kalács, langalló, eper, üdítő stb.) is működtető söröző, a gyerekeket a hétvégéken légvár várja.
    Az Eb ideje alatt ugyanitt strandlabdarúgó-bajnokságot is szervez a PSN Zrt., az összecsapásokon a résztvevők Eb-résztvevő országok nevét viselik, a csoportmérkőzéseket pedig a kontinensviadallal megegyező párosításban játsszák le. A megnyitón Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó kiemelte, hogy nagyjából hatszáz tonna homokon bonyolítják le a strandfoci-bajnokságot, amelynek fődíja egy teljes garnitúra szerelés, emellett pedig három darab, a magyar Eb-játékvezetői ötös által dedikált labdát is kisorsolnak.
    Csizi Péter alpolgármester a sajtótájékoztató végén bejelentette, hogy az Európa-bajnoksággal nem ér véget Kertvárosban a sportos nyár, hiszen július 27-től folyamatosan közvetítik a XXX. Nyári Olimpiai Játékok sporteseményeit is a Nevelési Központban.
    
    Amik lesznek:
    - sör, üdítő, eper, langalló, meleg konyha, kürtős kalács
    - légvár
    -óriáskivetítő
    - jó hangulat
    - strandfoci
    ... és még sok minden más!
    Időpont: 2012. június 8 -- július 01. (strandfoci mérkőzések: 17.00 és 17.30)
    Helyszín: Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ sportpályái
    Kivetítéstechnika: Lighthouse 10nm, SMD 10mm LED fal
    Vizuál Tipp

    Category :

    #labdar#uacute#oacute#eur#pa#bajnoks#aacute#2012#led#falon#p#eacute#cs#nevel#si#k#ouml#zpont#vizu#tipp

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up