Halászlé @Szoky konyhája

  • Halászlé ,sűrű passzírozott hallé mely több elkészítési módot is takar. Van a hal alap lé nélkül elkészülő halászlé pl bográcsban ez nincs átpasszírozva, és van a jelen esetben is bemutatott passzírozott hal alappal készülő elkészítés. Ez utóbbi teljesen szálkamentes és hirtelen belefőzött halszelettel, vagy hal patkóval fogyasztható. Tésztával is fogyasztható m lásd Bajai halászlé, azt gyufatésztával fogyasztják és ezen felül rengeteg féle létezik még pl : Tiszai, dunai, balatoni, és zen helyiségen belül is több elkészítési mód például korhely , és még bármilyen furcsa is van a halászlének olyan változata amelybe pl sárgarépát is bele főznek !!
    Ez a passzírozott halászlé , hallé tároló edényekben le is fagyasztható és bármikor elővehető egy váratlan vendég érkezésekor !
    Hozzávalók: Vegyes halcsont, gerinc, fej, farok, halpatkó / Ponty / vöröshagyma, minimális fokhagyma, paprika krém, édes nemes fűszerpaprika, só, erős paprika, tálaláskor ponty patkó vagy ponty filé. Fogyasszátok el majd egészséggel!
    Az eddigi össze videót itt tudjátok megtekinteni: www.youtube.com/user/MrSzoky68/videos
    Névjegy: www.youtube.com/user/MrSzoky68/about
    #Szokykonyhája

    Category : 02 Online filmek

    #hal#aacute#szl#eacute#szoky#konyh#ja

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up