Hagymás rostélyos @Szoky koyhája

  • Hagymás rostélyos amit a mai napon bemutattunk és ha meghoztam a kedveteket hozzá érdemes kipróbálni mert egy nagyon finom étel és a maga egyszerűségét nézve sem egy munkaigényes dolog.
    Érdemes pár napig a pácban hagyni hogy kellemesen meg tudjon puhulni , és sózni csak közvetlenül a sütés előtt ajánlott. Mindenképpen fiatal hússal készítsük el az ételt , ami nagyon sötét színű abból nagyon nehéz puha hirtelen kisültet készíteni, vagy éppen bélszínnel elkészítve is fantasztikus !!! Továbbá ha van lehetőségetek érlelt marhát is be lehet szerezni az is nagyon jó választás! Ezt a receptet akár egy jóféle pácolt sertéstarjával , vagy éppen egy nagyon szaftos hosszú karajból is el lehet készíteni, de természetesen aki a száraz húsokat kedveli működik a sertés szűz, a csirkemell , pulykamell is ! Jó étvágyat kívánok mindenkinek hozzá ! Hozzávalók : 160 g hátszínszeletek / rostélyos magas hátszín / , 3-4 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál mustár , 6-8 db vöröshagyma , 2 dl olaj , 60 g teavaj, kis csokor petrezselyem , 6-8 cl száraz vörösbor 4 evőkanál liszt , só , tört fekete bors, darált koriander.
    Fiaim és barátjuk nemrégiben indult csatornája : www.youtube.com/channel/UCk_NYDgtPhs5QvFsbRcVvRw
    Az össze eddigi videót itt tudod megtekinteni : www.youtube.com/user/MrSzoky68/videos
    Lejátszási listák : www.youtube.com/user/MrSzoky68/playlists
    Névjegy csatorna támogatás: www.youtube.com/user/MrSzoky68/about
    www.paypal.me/szokykonyhaja?p...
    Instagram: www.instagram.com/szokykonyhaja/?hl=hu
    Csomagküldés : Szoky konyhája Budapest - Újpest 1 posta. 1325 Budapest, István út 18. Az email címet feltétlenül fel kell tüntetni a csomagon : postanmaradok@freemail.hu
    #Szokykonyhája

    Category : 02 Online filmek

    #hagym#aacute#rost#eacute#lyos#szoky#koyh#ja

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up