Lapos Föld bolygó | 2020 dokumentumfilm II.

  • Ez az 1 órás klasszikus dokumentumfilm nagyszerű oktatóeszköz, hogy bemutassa a lapos földel kapcsolatos információkat. Valószínűleg ez lesz az első film az életedben, ami rá fog ébreszteni arra, hogy minden amit tudsz a földről, egyszerűen hazugságok. A legtöbb ember számára, ezek az információk nevetségesnek tűnhetnek, de ha adsz egy esélyt magadnak, és elkezdesz önállóan gondolkodni, akkor “rövid időn belül” ráébredhetsz a teljes igazságra.
    Az egyik bizonyíték a több ezer közül az, hogy amikor elkezded keresni a föld görbületét, akkor nem fogod megtalálni, ugyanakkor a föld 70% víz és a víz mindig megtalálja a saját szintjét, ugyanakkor a pörgő-forgó gömbre nem tapad hozzá a víz a varázslatos gravitáció által, sőt még a föld légköre sem tud hozzátapadni, mert egyszerűen nincsen kapcsolat.
    Ezekre mind mind saját kutatásod által fogsz rádöbbenni, de azt az utat egyedül neked kell bejárnod, mi maximum csak támogatni tudunk téged az információhordozó videók által!
    Személy szerint arra várok, hogy eljöjjön az az idő, amikor az emberek ténylegesen cáfolják ezeket az állításokat, ahelyett, hogy gúnyolódnának és infantilis hülyegyerekekként viselkednének. Szerintem sok embernek fel kell nőnie és szellemi méltósággal kell felnőttként válnia és önállóan kellene tudniuk gondolkodni, de ez valamiért nem adatott meg nekik, pedig valóban nem nehéz kirakni a “kirakós” képet, hogy tisztán lássunk. Időt és energiát kell ráfordítani, hogy megértsük a dolgokat, hiszen így működik minden az életben, nemde?
    Nézd meg a dokumentum filmet és azután próbálj kutatni az interneten, próbálj igazi felvételeket keresni a Földről, a műholdakról, meglátod, nem fogsz találni egy igazi valóságos fotót sem. A felismerés pillanatában tudni fogod, hogy hazudtak neked arról, hogy hol élsz!
    ***
    ELÉRHETŐSÉG
    ***
    1. Web: magyarlaposfoldtarsasag.hu
    .
    2. Magyar Lapos Föld Társaság Hivatalos - Fb Oldal 
    www.facebook.com/magyarlaposfoldtarsasag
    .
    3. Magyar Lapos Föld Társaság Hivatalos - Fb Csoport
    www.facebook.com/groups/magyarlaposfoldtarsasaghivatalos
    .
    4. Lapos Föld – Gömb Föld Vitacsoport
    www.facebook.com/groups/950696058611531
    .
    5. Telegram
    t.me/laposfoldtarsasag
    .
    6. Youtube
    Magyar Lapos Föld Társaság - Hivatalos
    .
    7. Instagram
    www.instagram.com
    .
    #magyarlaposfoldtarsasag #magyarlaposfold #laposfold #200bizonyitek
    .

    Category :

    #lapos#föld#bolygó#2020#dokumentumfilm#ii

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up