Az ősi prófécia 1 rész online teljes sorozat (2015)

  • Az ősi prófécia 1 rész online teljes sorozat (2015)
    Az Izraelben játszódó, abszolút átívelős akcióthrillerben akadnak régészeti rejtélyek, szekták, fura vallási vezetők, meg olyan, az átlagember számára nem feltétlenül ismert kulcsszavak is, mint esszének vagy Urim Ve Thummim.
    A sarkvidéken, Norvégiában egy csoport zsidó vallásos figura érkezik meg egy tanyára, hogy egy különleges borjú születésének legyen szemtanúja, s ott hagyják egyik emberüket, hogy vigyázzon az állatra, míg eléri a megfelelő kort.
    Eközben Amerikában, Új-Mexikó államban egy sivatagban lévő sterilnek tűnő épületben egy vallásos közösség nevelget hazugságban egy kisfiút, aki még életében nem járt a külvilágban. És most lesz 13 éves, amikor történni fog vele valami. Csakhogy egy fiatal, bentlakó nő elkezd gyanakodni.
    Ezalatt Izraelben, Jeruzsálem városában egy FBI-ügynök rendőrtársával elkap egy vallási kegytárgyat (valami főpap-mellvértet) elemelő tolvajt, akit kiadnak Amerikának, majd pedig egy régész megölésének ügyében kezd el nyomozni, hogy kisvártatva ő váljon gyanúsítottá.
    A három igencsak különálló szál elkezd közeledni egymás felé...

    Category : 01 online film

    #Az ősi prófécia 1 rész online teljes sorozat (2015)

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up