UFO-k, hazugságok és a hidegháború dokumentumfilm 2005.

  • A film az UFO-k nyilvános kezelését, a média , a titkosszolgálatok, és a katonaság szerepét és a feltételezett tömegpániktól való félelmet próbálja bemutatni. Lehetővé teszi a kortárs tanúk és szakértők, köztük katonai operatőrök munkáját, és a légiforgalmi irányítókat, pilótákat, rendőröket, titkosszolgálatok tagjait és a témával foglalkozó kutatók vallomásait.
    Az első ufókat hivatalosan 1947-ben figyelték meg az Oak Ridge atomlaboratórium felett, később különféle rakétakísérleti helyszíneken is észlelték az UFO-k jelenlétét.
    Az amerikai hadsereg, haditengerészet és az amerikai légierő eredetileg azzal gyanúsította egymást, hogy az ismeretlen tárgyak segítségével kémkedtek egymásról.
    Később a Szovjetuniót gyanúsították az UFO jelenség okával, mivel 1946-ban Svédországban, Finnországban és Norvégiában hónapokon keresztül észleltek "furcsa tárgyak ".
    Kövesse az ezen események által hagyott dokumentumok nyomát, és megmutatja, hogy a hivatalos szervek hogyan használják ezeket az információkat céljaik elérése céljából.

    Category :

    #ufo#hazugs#aacute#gok#eacute#hidegh#bor#uacute#dokumentumfilm#2005

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up