A szingli fejvadász (1080p) 2012 - teljes krimi, vígjáték film magyarul

  • Stephanie Plum (Katherine Heigl) teljesen le van égve: már fél éve munkanélküli, és a tartozásai miatt a kocsiját is elvették. Mivel sürgősen pénzre van szüksége, kijátssza az utolsó lapját: meggyőzi hanyag unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában óvadékbehajtó ügynökként.
    Stephanie első megbízásával rögtön a környék legnagyobb simlise, az ex-zsaru és gyilkossági gyanúsított Joe Morelli (Jason O'Mara) nyomába szegődik. Annak a Joe Morelli-nek, aki a gimi idején elcsábította, majd lepattintotta. Nyakon csípni Morellit érzelmi és anyagi értelemben egyaránt kielégítő bosszú lenne, de miközben Stephanie megtanulja a szakma fortélyait Rangertől (Daniel Sunjata), a vagány és vérprofi kollégájától, arra is rájön, hogy a Morelli elleni vád talán nem is teljesen megalapozott.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Aki kíváncsi a többi feltöltött filmre is, az kattintson a csatornakép jobb alján található --VIDEÁRA FELTÖLTÖTT FILMEK-- linkre.

    Category :

    #a#szingli#fejvad#aacute#sz#1080p#2012#teljes#krimi#iacute#gj#eacute#film#magyarul

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up