Mindannyian őrültek vagyunk? (Tébolymarketing) - dokumentumfilm

  • További érdekes videókért íratkozz fel a csatornára!
    A film korunk egyik legnagyobb probléméját tárja fel, az antidepresszánsok és tudatmódosító szerek használatát, melyek függőséget és halált okozhatnak. Két óra tíz perctől (2:10) foglalkozik a film a kialakult problémák valódi okaival és a megoldásokkal is! Ezt mindenkinek látnia kell!
    Pszichotróp drogok - a nagy üzlet.
    Ez a pszichiátria és a gyógyszergyártók közötti magas jövedelmű partnerség története, amely 600 milliárd dolláros iparágat hozott létre a pszichotróp gyógyszerek területén és gyorsan növekszik.
    De a látszat megtévesztő.
    Mennyire érvényesek a pszichiáterek diagnózisai, és mennyire biztonságosak a gyógyszereik?
    A vállalati furnér mélyére ásva ez a dokumentumfilm az igazságot tárja fel a sima marketingprogramok és a tudományos csalások mögött, amelyek veszélyes és gyakran halálos értékesítési kampányt rejtenek.
    A pszichiáterek azt mondják nekünk, hogy a nemkívánatos viselkedés megszüntetésének módja az agyi kémia megváltoztatása egy tablettával.
    Azonban a közönséges orvosi gyógyszerektől, például az inzulintól eltérően, a pszichotróp gyógyszereknek nincs mérhető célbetegségük, amelyet orvosolni lehet, és felboríthatják az agyi kémiai folyamatok nagyon finom egyensúlyát.
    Ennek ellenére a pszichiáterek és a gyógyszergyártók ezeknek a gyógyszereknek hatalmas és jövedelmező piaci rést hoztak létre.
    És úgy tették, hogy egyre több nemkívánatos viselkedést „orvosi rendellenességnek” neveznek, amely pszichiátriai gyógyszert igényel.
    De vajon ezeket valóban betegségeknek kell-e hívni?
    Tehát a kérdés:
    Hogyan váltak alkalmassá pszichotropikus gyógyszerek, amelyeknek nincs ismert gyógyító képessége, csak mellékhatások hosszú és kiterjedt listája, mindenféle pszichológiai szorongás gyógyításának eszközévé?

    Category :

    #mindannyian#ő#uuml#ltek#vagyunk#t#eacute#bolymarketing#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up