A kínai kincseshajó csodálatos titkainak felfedezése! [Dokumentumfilm]

  • A történészek régóta feltételezték, hogy egykor fából ácsolt hajók százai járták a tengeri selyemutat Kína és a Közel-Kelet között, ám a saját szemükkel még egyet se láttak e különleges járművek közül. Egészen 1998-ig, amikor Tilman Walterfang német mérnök rábukkant egy meglepően jó állapotban lévő 9. századi roncsra, melyet arannyal, ezüsttel és gyönyörű kerámiákkal borítottak be építői
    A History Hunter a főcímeken túlmutató információkat nyújt. Nézzen magas színvonalú dokumentumfilmeket több műsorszolgáltatóktól és nemzetközi produkciós vállalatoktól. Találkozzon érdekes emberekkel, utazzon el távoli országokba, nézzen utána a mindennapi élet bonyolultságának, és mélyebben ismerje meg az aktuális eseményeket és a globális eseményeket. Iratkozz fel és fedezd fel a körülötted lévő világot az összes nemzetközi műsorszolgáltató, a History Hunter (HH) dokumentumfilmjével.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Neked csupán egy pár kattintásos kis szívesség, nekem viszont hatalmas segítség. Kérlek, iratkozz fel a Youtube csatornámra!
    Segíts te is, hogy együtt sikerüljön a legnagyobb magyar dokumentumfilm csatornát megvalósitani!
    #Dokumentumfilmek #Dokumentumfilm #Filmek

    Category :

    #a#iacute#nai#kincseshaj#oacute#csod#aacute#latos#titkainak#felfedez#eacute#se#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up