Jézus kód, a torinói lepel titkai nyomában [Dokumentumfilm]

  • A torinói lepel nevű keresztény ereklyét sokan katolikus ereklyének tartják, azonban soha nem volt a római katolikus egyház tulajdonában, csak éppen katolikus templomokban őrizték a keletkezése óta eltelt évszázadok alatt, amelyet az újabb korokban alapos és részletes tudományos vizsgálatoknak vetettek alá.A hagyomány szerint Jézus testének képmása van egy négy méter hosszú lenvásznon kirajzolódva, ahogyan a lepelbe helyezték az ideiglenes (tekintettel a beálló ünnepre) temetésekor. A Keresztelő Szent János-katedrálisban őrzik, az olaszországi Torinóban.
    A History Hunter a főcímeken túlmutató információkat nyújt. Nézzen magas színvonalú dokumentumfilmeket több műsorszolgáltatóktól és nemzetközi produkciós vállalatoktól. Találkozzon érdekes emberekkel, utazzon el távoli országokba, nézzen utána a mindennapi élet bonyolultságának, és mélyebben ismerje meg az aktuális eseményeket és a globális eseményeket. Iratkozz fel és fedezd fel a körülötted lévő világot az összes nemzetközi műsorszolgáltató, a History Hunter (HH) dokumentumfilmjével.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Neked csupán egy pár kattintásos kis szívesség, nekem viszont hatalmas segítség. Kérlek, iratkozz fel a Youtube csatornámra!
    Segíts te is, hogy együtt sikerüljön a legnagyobb magyar dokumentumfilm csatornát megvalósitani!
    #Dokumentumfilm #Dokumentumfilmek #Vallás

    Category :

    #j#eacute#zus#oacute#torin#lepel#titkai#nyom#aacute#ban#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up