Alaszka 1996 (1080p) - teljes családi kalandfilm magyarul

  • A chicagói Jake Barnes (Dirk Benedict) - a felesége halála után - két gyermekével az alaszkai kis faluba, Quincybe költözik, hogy új életet kezdhessen. Jake, a pilóta azzal keresi meg a család kenyerét, hogy utánpótlást szállít a világtól elvágott alaszkai kis településekre.
    Gyermekei közül a természetimádó Jessie (Thora Birch) remekül érzi magát új lakhelyükön, de a tizenötéves Seannak (Vincent Kartheiser) édes mindegy, hol van, őt csak a komputeres játékok hozzák lázba.
    Jake-et egy szép napon éppen egy heves családi vitából szólítja el a kötelesség, egészségügyi szállítmányt kell sürgősen eljuttatnia a rendeltetési helyére. A rossz időjárási viszonyok miatt a gép lezuhan. Jessie és Sean elindul, hogy megkeressék édesapjukat.
    A zord természet, a magukra utaltság rákényszeríti őket arra, hogy közös erővel nézzenek szembe a fenyegető veszélyekkel.
    Kalandos útjuk során társat is kapnak, egy medvebocsot.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Aki kíváncsi a többi feltöltött filmre is, az kattintson a csatornakép jobb alján található --VIDEÁRA FELTÖLTÖTT FILMEK-- linkre.

    Category :

    #alaszka#1996#1080p#teljes#csal#aacute#di#kalandfilm#magyarul

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up