Justin, a hős lovag (1080p) 2013 - teljes animációs film magyarul

  • Justinnak, az ifjú legénynek minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Édesapja, Reginald, a királynő főtanácsadója viszont azt szeretné, hogy fia az ő nyomdokaiba lépjen, és az ügyvédi pályát válassza.
    Justin egy nap meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy búcsút int mindenkinek és elindul, hogy kitanulja a lovagi mesterséget és megkeresse nagyapja elveszett kardját. Kalandos útján találkozik a gyönyörű Taliával, Melquiades-szel, a varázslóval, a jóképű Sir Clore X-szel és három szerzetessel, akik felkészítik Justint a lovagi életre.
    A lovagjelölt közben nem is sejti, hogy Sir Herkules a hadseregével elfoglalta az otthonát és azzal fenyegetőzik, hogy elpusztítja az egész királyságot. Justin ezt nem nézi tétlenül és bebizonyítja, hogy a barátaival együtt le tudja győzni a gonosz uralkodót és seregét.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Aki kíváncsi a többi feltöltött filmre is, az kattintson a csatornakép jobb alján található --VIDEÁRA FELTÖLTÖTT FILMEK-- linkre.

    Category :

    #justin#ő#lovag#1080p#2013#teljes#anim#aacute#ci#oacute#film#magyarul

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up