Alkalmi randevú, főszerepben Emma Roberts | Találd meg a tökéletes kísérődet | Hivatalos előzetes

  • Sloane (Emma Roberts) és Jackson (Luke Bracey) utálják az ünnepeket. Soha nincs partnerük, mindig a gyerekek asztalához ültetik őket vagy kínos randikba kényszerülnek. De amikor a két idegen egy különösen szörnyű karácsony alkalmával összetalálkozik, megegyeznek, hogy az elkövetkező év minden jeles napja alkalmával egymás "ünnepi partnerei" lesznek . Az ünnepek iránti közös utálatuk, valamint az, hogy biztosítják egymást arról, hogy nem táplálnak romantikus érzelmeket a másik iránt, tökéletes kísérőkké teszi őket, ami aztán néhány vicces és provokatív bulihoz vezet. Ahogy azonban az abszurd ünnepek éve a vége felé közeledik, Sloane és Jackson rájön, hogy a közösen utált dolgok váratlanul közös szerelemhez vezetik őket.
    Nézd meg az Alkalmi partner című filmet kizárólag a Netflix műsorán: www.netflix.com/Holidate
    Feliratkozás: bit.ly/2v7LZcZ
    A Netflixről
    A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 193 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven. Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.
    Alkalmi randevú, főszerepben Emma Roberts | Találd meg a tökéletes kísérődet | Hivatalos előzetes | Netflix
    www.youtube.com/NetflixMagyarország
    Két idegen megelégeli, hogy minden évben egyedül töltik az ünnepeket, ezért megállapodnak, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, persze szigorúan plátói alapon...

    Category :

    #alkalmi#randev#uacute#őszerepben#emma#roberts#tal#aacute#ld#meg#ouml#eacute#letes#iacute#ődet#hivatalos#előzetes

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up