The Prom - A végzős bál | Hivatalos előzetes | Netflix

  • The Prom - A végzős bál Dee Dee Allen (a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep) és Barry Glickman (a Tony-díjas James Corden) krízis közepén álló, New York-i színpadi sztárok útját követi nyomon, akiknek új és igen drága Broadway előadásuk hatalmas bukás, ami karrierjük hirtelen megtorpanásához vezet. Eközben egy Indiana állambeli kisvárosban a középiskolás Emma Nolan (az eddig ismeretlen Jo Ellen Pellman) saját csalódottságával küzd: a gimnáziumi igazgató (Keegan-Michael Key) támogatása ellenére, a szülői munkaközösség elnöke (Kerry Washington) megtiltotta, hogy Emma a barátnőjével, Alyssával (Ariana DeBose) jelenjen meg az iskolai bálon. Amikor Dee Dee és Barry elhatározzák, hogy Emma problémája a megfelelő megoldás nyilvános imázsuk felélesztésére, Angie (az Oscar-díjas Nicole Kidman) és Trent (Andrew Rannells) egy másik cinikus, szakmai életük fellendítését kereső színész társaságában útra kelnek Indianába. De amikor öncélú, saját hírnevükre alapozott aktivizmusok hirtelen visszaüt, a négyes élete fenekestül felfordul, és már azon igyekeznek, hogy olyan estét adjanak Emmának, ahol szabadon ünnepelheti igazi énjét.
    A Ryan Murphy által rendezett The Prom - A végzős bál a Tony-díjra jelölt Broadway musical látványos, szívet melengető filmadaptációja. A forgatókönyvet Bob Martin és Chad Beguelin írta.
    Feliratkozás: bit.ly/2v7LZcZ
    A Netflixről
    A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, több mint 195 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.
    The Prom - A végzős bál | Hivatalos előzetes | Netflix
    www.youtube.com/NetflixMagyarország
    Néhány jobb sorsra érdemes Broadway-színész felkavarja az állóvizet egy indianai városkában, amikor segítenek egy lánynak elmenni a végzős bálba barátnőjével együtt.

    Category :

    #the#prom#a#eacute#gző#aacute#hivatalos#előzetes#netflix

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up