Kiskert a teraszon - RTL Klub Híradó a Borhy Kertészetben

  • Kertészetünkben forgatott az RTL Klub Híradó.
    ----
    Cím: 1152 Budapest, Régi Fóti út 77.
    Tel./Fax: +36 1 306-3823
    Mobil : +36 30 747- 3764; +36 30 440-1331
    E-mail: info@borhykert.hu
    Web: www.borhykert.hu
    A Borhy Kertészet Észak-Pest egyik legrégebben működő kertészete. 2003-ban azzal a szándékkal alakult, hogy létrehozzunk egy maximálisan vásárlóbarát, családias hangulatú kertészetet és egyben „kertet" is, melyben látogatóink jól érzik magukat. Ahova nem csak szép növényekért látogatnak majd el hozzánk, de szaktanácsért is szívesen jönnek. Kezdetektől fogva ennek megfelelően alakítottuk, építettük és szépítettük kertészetünket, mindamellett, hogy az évek alatt folyamatosan igyekeztünk bővíteni növényválasztékunkat is.
    Mindvégig kitartottunk a mellett, hogy döntő többségében magyar termesztők kiváló, természetesen szép, hazai klímán nevelt növényeit kínáljuk. Ezek a mi klímánkon, talajunkon erősödött növények sokkal szívósabbak, jobban erednek, hozzászokva a sokszor szélsőséges időjáráshoz és az adott ökológiai igényekhez. A hazai szakemberek által hosszú évekig, hozzáértéssel nevelt fajtákban eddig nem kellett csalódnunk. Az idő és elégedett vásárlóink visszajelzései igazoltak minket e téren. Napjainkban már több száz növényfaj és fajta található meg kertészetünkben, örökzöldek, díszcserjék, díszfák, évelő növények és számtalan más növény. Folyamatosan bővült a kertészkedést segítő vagy a kertet dekoratívabbá tevő kiegészítő termékek skálája is.
    Kertészetünket hűen tükröző honlapunkon növényeink és kiegészítő termékeink közel 3000db, képekkel ellátott tájékoztatókban is megtekinthetőek. Folyamatosan frissülő cikkek, gyakran feltett kérdések és tanácsaink is olvashatóak rajta. Honlapunk minél több kertbarátnak próbál segítséget nyújtani a növényválasztásban és kérdéseik megválaszolásában.
    Törekvéseink sikeresek voltak és mára már sokan látogatnak el hozzánk évente személyesen az ország különböző pontjairól. Számos levelet kapunk szaktanácsokat kérve tőlünk, melyre próbálunk teljes körűen választ adni. E szaktanácsadás mára szintén országos szintűvé vált. Lelkes és szakmailag is elhivatott, hosszú évek óta összeszokott kiváló csapatunk kora tavasztól karácsonyig várja vásárlóit a hét minden napján.
    A hozzánk betérők kerti tetőteraszunkon örülünk ha megpihennek, egy élhető és nyugodt környezetben A gyermekeknek pihenő - játszó sarkot alakítottunk ki, családbarátibbá téve kertünket. Napjainkban is igyekszünk folyamatosan fejlődni, bővülni, megújulni.
    Megalakulásunk óta folyamatosan, immár 5. alkalommal nyerte el kertészetünk a KIVÁLÓ ÁRUDA DÍJAT. Kertbarát Kártyánk vásárlási összeghez nem kötve folyamatos kedvezményt biztosít vásárlóinknak.
    A Veranda és a Gerendaházak magazinok kerti rovatát vezetjük, melyekben havonta megjelenő cikkek találhatóak a kertészet számos szakterületének témájában, hasznos tanácsokkal. Ezen cikkek reményeink szerint még közelebb hozzák a kertbarátokat a növények szeretetéhez. Cégünk szlogenje is az újságban született, melyet látogatóink írtak rólunk: „Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik". Kertészeti témájú videóinkkal is a sikeres kertészkedést igyekszünk segíteni.
    Csoportokra lebontva a következő nagyobb növénykategóriákkal foglalkozunk:
    örökzöldek, díszfák, díszcserjék, évelő növények, díszfüvek, egynyári növények, gyógy-és fűszernövények, vízi növények, mediterrán növények, virághagymák, különleges és ritka növények, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsűek, zöldség palánták és vetőmagok, december hónapban vágott és élő fenyőfák.
    Kiegészítő termékeink széles választéka segíti az eredményes ültetést és a kert biológiai és esztétikai fenntartását. Vásárolhatóak nálunk kerti szerszámok, növényvédő szerek, tápoldatok, cserepek és egyéb agyagáruk, kiváló minőségű virágföld és trágyák, dekor kövek, sziklakerti kövek, kerti kőgrillek és edények, faáruk, öntözéstechnikai berendezések, műanyagáruk, fűmag és számos más termék.
    Az évek során bővítettük szolgáltatásainkat, amelyek segítségével könnyebben és gyorsabban válik vásárlóink kertje olyanná, amilyennek megálmodták. Kertépítőink segítenek a kert megtervezésében, építésében, felújításában vagy fenntartásában. Ajándékutalványunkkal segítünk egész évben hasznos meglepetést nyújtani az ajándékozottaknak. A növényeket kívánság szerint házhoz szállítjuk.
    Várjuk szeretettel!
    Borhy Kertészet Csapata

    Category :

    #kiskert#teraszon#rtl#klub#h#iacute#rad#oacute#borhy#kert#eacute#szetben

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up