Zöld arany krémleves formájában amit igazán nagy örömmel mutatok meg nektek és aki szereti ezt a fantasztikus ízeket és persze a petrezselymet az imádni fogja ezt a levest ! Levesb
Zöld arany krémleves formájában amit igazán nagy örömmel mutatok meg nektek és aki szereti ezt a fantasztikus ízeket és persze a petrezselymet az imádni fogja ezt a levest ! Levesb
Condon Bleu avagy sonkával sajttal töltött eredetileg borjú hús , de ez nem veti vissza azt a tényt hogy szinte minden finom hús részvételével el tudjátok készíteni mint most ebben
Condon Bleu avagy sonkával sajttal töltött eredetileg borjú hús , de ez nem veti vissza azt a tényt hogy szinte minden finom hús részvételével el tudjátok készíteni mint most ebben
Condon Bleu avagy sonkával sajttal töltött eredetileg borjú hús , de ez nem veti vissza azt a tényt hogy szinte minden finom hús részvételével el tudjátok készíteni mint most ebben
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Alföldi sertésszelet hozzávalói: 8 x 80 g szelet sertéskaraj, 250 g kolozsvári szalonna, 500 g fehér csiperke gomba, 400 g zöldbab, 2 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis cso
Csirkemáj baconba sütve amit te is nagyon egyszerűen el tudsz készíteni akár az otthoni sütőben is !Isteni finom ízek és vaj puha máj a bacon jóságos társaságában .A betekert mája
Bacsa szelet, Párizsi szelet sonkával, sajttal töltött borda és még sok kombinációval kiegészítéssel elkészülheti nagyon finom frissensült! Létezik az a verzió, hogy csak sonkával
Bélszínroló a régi szép időkből .Ebben a receptben , a 70-80 évek ízei tekintenek vissza ránk és ha ti is emlékeztek erre a kis finomságra bátran próbáljátok ki , akár egy kis főze
Bélszínroló a régi szép időkből .Ebben a receptben , a 70-80 évek ízei tekintenek vissza ránk és ha ti is emlékeztek erre a kis finomságra bátran próbáljátok ki , akár egy kis főze
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Cigánypecsenye. Egy nagyon egyszerű ételt készítettünk ami nem más mint a cigánypecsenye. Sok hasonló eljárással készül , aki szereti olajos keverékkel is készítheti. A tarja pácol
Cigánypecsenye. Egy nagyon egyszerű ételt készítettünk ami nem más mint a cigánypecsenye. Sok hasonló eljárással készül , aki szereti olajos keverékkel is készítheti. A tarja pácol
Tepsis hús amit ha kipróbálsz nagy kedvenced lehet vagy a családodnak okozhatsz nagy élményt az elkészítésével. Nagy előnye hogy másnapra is elő lehet vele készülni előző napon és
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Perfettó sajt, 8 db alsó csirkecomb, 2 evőkanál zsír, 2 db vöröshagyma a főző vízbe + 2 db a gombóchoz, 3 gerezd fokhagyma a főző vízbe 3 db a gombóchoz
Egész karfiól csőben sütve amit ma megmutattam nektek és remélem sokatoknak meghoztam hozzá az étvágyát ! Egy kevés munka befeketítésével egy pazar ételt tehettek fel az asztalra a
Tojásleves csurgatott tojásleves amit ma az asztalra tettem a családnak és merem ajánlani nektek is akik még esetleg nem kóstoltátok volna ezt , az egyszerű de nagyon finom levest
Lencsesaláta hozzávalói: 1 db hátsó füstöltcsülök, 500 g lencse, 2 db vöröshagyma, 3 db lilahagyma, 8 - 10 gerezd fokhagyma, 6 db babérlevél, 1 evőkanál egész feketebors, 2 - 3 cl
Csülök Pékné módra , egy fantasztikus finom , kívül ropogós bőr , belül vaj puha fűszeres húsi .Aki evett már soha nem felejti el , nekünk nagy kedvencünk ez az étel .Fogyasszátok
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Magas zöldség tartalmú Vegeta , Delikát házilag készítése meleg szárított eljárással .
Hozzávalók : 1 kg sárgarépa , 40 dkg gyökér azaz fehérrépa , 45 dkg édesburgonya , 80 dk